Thursday, February 4, 2016

29 MAY - Bourdon in het Bos; Putten, NL | Stichting Draailier en Doedelzak
Op zondag 29 mei is er weer Bourdon in het Bos bij Putten. Dan zijn er geen workshops, cursussen of concerten maar deze dag is speciaal voor samenspelen, jammen en sessies. Ook andere instrumenten zijn natuurlijk welkom! Aarzel dan ook niet, meld je direct aan via onderstaand formulier en nodig je vrienden uit om mee te spelen!
Het lijkt ons leuk als alle deelnemers iets lekkers (zoet of hartig) meenemen. We kunnen het eten op een grote tafel uitstallen en er met z‟n allen de hele middag van genieten. Als organisatie zorgen we voor koffie en thee en voor een lekkere kop soep aan het eind van de middag.
Bourdon in het Bos wordt mede mogelijk gemaakt door:

"voor optimale communicatie met de Franse overheden"
tel. 06 17 92 61 17

Repertoire

Tijdens het samenspelen kan er natuurlijk van alles gebeuren. Iedereen kan een melodie inzetten. Maar vooraf sturen we bladmuziek zodat er in iedergeval wat gemeenschappelijk repertoire is.

Repertoire
- Pour qouy
- Monferrino
- Adèle Blanc Sec
Wals voor Polle
Kadril van Mechelen
Sous ta fenêtre (Het klopt dat de partij voor de trekzak in een andere toonsoort staat dan de partij voor de draailier en doedelzak. We spelen de partijen afwisselend)
- Une demi seconde.
Branle des Cheveaux
Il est bien temps
Lucy
Bourree du Secrétaire (ook in mp3 of midi)
Marguerite
Panic at the cafe polka
Tes jolies patins blancs

Locatie

Deze dag vindt plaats bij het gebouw van Scoutinggroep Kon-Tiki dat midden in in het Speulder- en Sprielderbos bij Putten staat. Mocht het slecht weer zijn, dan biedt dit gebouw voldoende ruimte om in kleinere en grotere groepen samen te spelen.
Het adres is:
Garderenseweg 144-B
3881 NC Putten

Met het openbaar vervoer is deze locatie ook goed te bereiken: neem vanaf station Putten buslijn 107 (richting Ede). Stap uit bij Bushalte School Schovenhorst. Zie ook de actuele tijden op OV9292.nl.

Stichting Draailier en Doedelzak


29 MAY: Bourdon in het Bos; Putten, NL
Hosted by Stichting Draailier En Doedelzak
Op zondag 29 mei is er weer Bourdon...
Posted by The Hurdy Gurdy Weekly • #HGWeekly on Saturday, January 30, 2016


No comments:

Post a Comment